luni, 1 decembrie 2014

Decizie cu SCANDAL! Horia Brenciu le-a ales pe Monica Sannino şi Adina Răducan!
Diana Căldăraru a cântat superb „Sorry seems to be the hardest word” iar Denis Borovină a făcut un show de excepție cu melodia lui Sam Smith ft Naughty Boy, „La La La”. Chiar și așa, soarta a fost împotriva lor!
Diana și Denis au intrat cu zâmbetul pe buze pe scenă. Trebuia să dea tot ce au mai bun și așa a fost! Voci una și una, sensibilitate, improvizație - cine nu a zâmbit când Denis a făcut o pledoarie pentru copilărie cu pancarta? Nu li se poate reproșa nimic.
Dar soarta nu a ținut cu ei în această seară. Decizia lui Horia de a le băga la duel pe Monica și Adina nu i-a adus decât disperare; juratul nu a putut suporta ideea de a merge fără una din ele în gale. Amândouă aveau șanse la fel de mari să câștige. 
„Am concurenți mult mai buni decât m-am așteptat. Voi alege doi iar ceilalți se vor prezenta în cadrul spectacolelor mele, fără doar și poate”, a spus Horia, înainte să zică numele finaliștilor, a celor doi care vor intra în galele live alături de Cristian Goaie. 
Monica și Adina și-au văzut visul împlinit! Fetele au trecut în gale, în cel mai tensionat moment din concursul X Factor de până acum.
"Explică-ne ce faci aici?! Schimbi regulamentul, ele două au fost la duel, iar acum le alegi să meargă în LIVE-uri? Te inţeleg ca om, ca artist, dar decizia nu are legătură cu show-ul. Şi eu îl puteam păstra pe Braga lângă Nicoleta Nucă", a explodat Ştefan Bănică.
"Da, am greşit, RECUNOSC! Am aşteptat ca ele să greşească, dar niciuna n-a făcut-o, aşa că merg în galele LIVE cu Monica şi Adina", a încheiat Horia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes