duminică, 30 noiembrie 2014

Șeful cuvintelor puține, Cocoon, a primit ȘOCUL așteptat!
Cocoon și Maria, la fel de tăcuți, la fel de imprevizibili, intră pe scenă, din stânga. Afina e susținută de această dată de Daniel iar zâmbetele le-au revenit pe buze. Sunt încrezători și vor să dea tot ce e mai bun!
Delia îi privește când pe unii, când pe alții. Duelul va fi strâns - sunt foarte buni toți patru.Dar cine va primi votul ei? Afina și-a ales de data aceasta Beyonce - Halo, dar nu suntem siguri ce va face Daniel - piesa este pe o singură voce, feminină. Cocoon așteaptă tensionat intervenția lui Daniel - acolo se dă bătălia, pe rap.
„Ce flow are tipul!”, se aude Răzvan din backstage cum începe Daniel să facă rap în engleză. E criminal, aduce a Eminem și l-am vedea pe marile scene din afară. Afina punctează perfect pe strofa lui Beyonce! Trupa 69 (Cocoon și Maria) sunt stană de piatră - au concurență mare.
„Cocoon, ai văzut ce s-a întâmplat. Poate fi ăsta șocul pentru tine?”, îl testează Delia. „Posibil”, murmură duelistul. Dar atât - Maria preia inițiativa cu un „Dark Horse” în forță - îi cam dă lecții lui Katy Perry. Cocoon se lasă așteptat - poate fi mai bun în engleză ca Daniel?
Răspunsul, vrem sau nu, îl aflăm imediat când... răpăie în română. Da, versuri proprii, da, în altă limbă. E un melanj ciudat melodia lor. Totul este să îi placă juratei noastre. 
Fără prea multe discuții, Delia alege - mutulicii trec mai departe! 
Ștefan Bănică e de acord - „Între unul care știe să răpăie în limba engleză și unul care răpăie bine în limba română, eu l-aș alege pe cel care zice în limba română că vreau să înțeleg sensul cuvintelor. Vreau să înțeleg versurile, că până la urmă aici trăim”...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes