luni, 28 decembrie 2015

Florin Răduță este marele câștigător al sezonului 5 X Factor România!
A avut curajul să vină în faţa tuturor la preselecţii, şi-a spus povestea şi şi-a deschis sufletul, iar asta i-a schimbat viaţa. După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon X Factor.
Povestea lui Florin Răduţă este mai spectaculoasă decât un scenariu de film de la Hollywood. Are 20 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar şi nu a studiat nici măcar o oră de canto înainte să vină la preselecţiile X Factor. Cu toate astea, a reuşit să uimească juriul din prima secundă.
"Băi, eşti nebun? Eşti nebun? M-ai făcut KO, sunt la podea. Când ai început să cânţi m-a izbit un tren în cap, aşa ai fost", spunea, extaziat, Ştefan Bănică, la audiţii. "Am întâlnit şi ascultat mulţi cântăreţi, dar tu ai cea mai bună voce din România", îi mărturisea şi Horia Brenciu. Şi au avut dreptate!
Florin Răduţă a luptat până în ultima secundă, fiind la duelul final alături de Xenia Chitoroagă, a reuşit să cucerească publicul şi a pus mâna pe premiul de 100.000 de euro.
"Vreau doar să mulţumesc oamenilor care au votat şi lui Ştefan Bănică pentru faptul că m-a ajutat să ajung aici. Cred că toţi cei care au participat la X Factor sunt unii dintre cei mai buni artişti ai României", a reuşit să spună Florin Răduţă printre lacrimi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes