miercuri, 30 decembrie 2015

Primele reactii ale lui Florin Raduta: "Eu nu castigam nici la pufuletii cu surpriza"!
A venit, a cântat și a demonstrat că are factorul X fără să fi luat vreodată lecții de canto. Câștigătorul marelui premiu X Factor a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături printr-un mesaj inedit, postat pe pagina sa de socializare:
MOMENTUL pe care nu o sa il uit NICIODATA! Chiar nu știu ce sa mai zic, nu mă asteptam... Eu care nu câștigăm nici la pufuletii cu surprize, am castigat X FACTOR aseară ! Prea mult. Toate sacrificiile au meritat, toată munca mea, toate ușile închise m-au adus aici. Doamne, am ajuns aici, în ciuda întâmplărilor.... într-un final!! Datorita VOUĂ pentru ca ați crezut în visul asta. Nu cred ca as putea niciodata sa va mulțumesc pentru tot ce ați făcut aseară , mi-ati oferit șansa să îmi trăiesc visul. Va mulțumesc cu toată fiinta mea pentru susținerea voastră și mesajele voastre (nu știu cum o sa va răspund tuturor, dar o sa încerc... la fel cum am făcut și pana acum, sa comunic cât mai mult).
Mulțumesc lui Stefan Banica pentru tot ce a făcut, pentru încrederea și sfaturile pe care mi le-a oferit. Îl iubesc pe omul ăsta! Unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut. Sunteți atât de mulți, chiar mi se întâmplă mie asta!? Mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordați. DUMNEZEU a fost acolo!!! Va iubesc"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes