duminică, 23 noiembrie 2014

Juraţii X Factor s-au luat la ceartă din cauza concurenţilor
După ce audiţiile din toată ţara s-au încheiat, a venit ziua în care Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu trebuie să decidă lista scurtă a concurenţilor care merg mai departe.
În urma hotărârilor luate, în etapa următoare trebuie să ajungă cel mult 14 concurenţi pentru fiecare categorie din concurs: 14-20 de ani, peste 20 de ani şi Grupuri. Fără să ştie de cine se vor ocupa, juraţii duc o luptă "pe viaţă şi pe moarte" ca participanţii pe care îi îndrăgesc să primească "DA".
S-au adunat toţi trei în acelaşi loc, în faţa unui ecran, unde au revăzut momentele concurenţilor de la audiţii. Dacă Brenciu ar vrea la simpaticul Lucian Isar să meargă în bootcamp, Delia şi Bănică nici nu vor să audă de aşa ceva. "Ce vrei să fac eu cu el? Cum o să se descurce pe viitor?", a spus artista.
Vă mai aduceţi aminte de Ovidiu Anton, prima dragoste a blondinei noastre din juriu? Exact ca data trecută, el a stârnit controverse între juraţi şi acum. "Ovidiu este un om căruia nu ai ce să îi reproşezi din punct de vedere vocal", e de părere Delia, dar Brenciu nu a fost încântat de el. "Fraţilor, aloooo, ce aveţi?", a sărit Delia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes