duminică, 22 septembrie 2013

Concurentul X Factor, Florin Ristei, fost membru al trupei Amicii: "N-a existat nicio Dana in viata mea, cu parere de rau!"

„Ea este Dana, colega mea” era melodia care a facut furori in anul 2000 si care l-a propulsat pe Florin, solistul trupei Amicii, nu doar in topurile muzicale, ci si in inimile tuturor domnisoarelor. Florin are acum 25 de ani si propria trupa – Freestay. Prietenii lui stiu cat de mult isi doreste sa revina in atentia publicului, asa ca anul acesta l-au convins sa participe la preselectiile X Factor, astfel ca telespectatorii il vor putea urmari pe Florin chiar in premiera show-ului, difuzata duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Recunoaste ca de mic nu i-a placut sa fie recunoscut pe strada, dar totusi nu a scapat de asta nici acum: "Mi s-a intamplat si cu actualii mei colegi de trupa. Alin, m-a recunoscut din prima – 'Ia uite, el este Dana!'". Chiar de la prima sa aparitie, Florin a dorit sa faca niste precizari: "N-a existat nicio Dana in viata mea, cu parere de rau!", a glumit artistul. Ba mai mult, sa mai scape de emotii, in backstage, Florin a cantat câteva versuri din celebra melodie, dedicandu-i-le lui Dani Otil.

Cel de-al treilea sezon al super-show-ului "X Factor" revine din 22 septembrie, de la 20:30, sub sloganul “Muzica si suflet. Delia, Dan Bittman si Cheloo sunt cei care dau verdictul in privinta calificarilor concurentilor in etapele urmatoare, in lupta pentru marele premiu, insa, ca in fiecare an, decizia finala va apartine telespecatorilor. Ca noutate, a fost coborata limita de varsta la inscriere la 14 ani, astfel ca una dintre categorii va fi 14 - 25 ani. La preselectii s-au prezentat concurenti de pe patru continente. Diversitate, spectacol, talent sunt atributele celui mai nou sezon X Factor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes