luni, 23 septembrie 2013

Triplu Axel: L-a provocat pe Cheloo, s-a rugat la zeul hip-hop si a fost trimis acasa de Bittman

Scarlat. Emil Cristian Scarlat. Acest James Bond al hip-hopului "a rupt" scena in doua cu greutatea sa, mai mult la propriu decat la figurat.

Axel, asa cum se intituleaza, a descoperit muzica la vreo 13 ani, in minunata si fascinanta Capitala. De atunci, vrea doar sa faca show si, mai nou, sa arate ca ii curge prin vene factorul X.

Vizibil emotionat, cu bandana pe cap (sa facem si noi o rima), cu obligatorii ochelari de soare paseste pe scena. Si paseste si paseste si paseste...

Vrea sa "manance publicul pe paine", ca doar se recomanda a fi "un suflet sensibil". Canta despre viata, despre "mama care-ti inchide rana" si chiar il invoca pe "zeul hip-hop sa-i dea inspiratie sa faca rap". Probabil divinitatea genului avea urechile zgariate de zgomotul lui Axel si nu s-a putut concentra sa-i dea o mana de ajutor.

Nici juratii nu s-au lasat deloc impresionati de prestatia sa de rapper innascut, asa ca Bittman l-a trimis de unde a venit. Ba chiar, a fost ajutat si de public. "Du-te acasa!", s-a scandat in sala. "Daca tipi, nu inseamna ca esti bun", a adaugat Cheloo.

Nervos nevoie mare, Axel iese din competitia la nivelul X, insa nu oricum. Ca un adevarat rapper, protesteaza, isi ia inima in dinti si lanseaza o provocare catre nimeni altul decat Cheloo: un freestyle. Insa nu acum, dupa vreo 12 luni de pregatire...0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes