vineri, 13 septembrie 2013

De la Hollywood, la X Factor Romania: O concurenta, colega de platou a lui Jean-Claude Van Damme
Una din concurentele acestui sezon X Factor a marturisit juriului ca mai are un talent ascuns (in afara de voce si prezenta scenica): actoria.

Andreea Lazar, concurenta sexy din acest sezon de X Factor, a jucat intr-un film alaturi de Van Damme, “Six Bullets”, productie difuzata recent de Antena 1. Tanara a marturisit ca a fost extrem de impresionata de colaborarea pe care a avut-o cu vedeta de la Hollywood. “L-am cunoscut atat pe Jean-Claude, cat si pe fiul sau si mi-au facut o impresie extraordinara. Modestia, bunul simt si atentia pentru ca totul sa iasa bine sunt atuurile multor vedete de la Hollywood” a declarat Andreea.Cel de-al treilea sezon al super-show-ului „X Factor” revine din 22 septembrie, de la 20:30, sub sloganul “Muzica si suflet”. Delia, Dan Bittman si Cheloo sunt cei care dau verdictul in privinta calificarilor concurentilor in etapele urmatoare, in lupta pentru marele premiu, insa, ca in fiecare an, decizia finala va apartine telespecatorilor.

Ca noutate, a fost coborata limita de varsta la inscriere la 14 ani, astfel ca una dintre categorii va fi 14 - 25 ani. La preselectii s-au prezentat concurenti de pe patru continente. Diversitate, spectacol, talent sunt atributele celui mai nou sezon X Factor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes