vineri, 13 septembrie 2013

O singura scena, concurenti din toata lumea. Nu ratati premiera X Factor, pe 22 septembrie!

Cel de-al treilea sezon al show-ului „X Factor” revine din 22 septembrie, de la 20:30, sub sloganul “Muzica si suflet. Delia, Dan Bittman si Cheloo revin la masa juriului, insa, ca in fiecare an, decizia finala va apartine telespecatorilor.


Anul acesta, a fost coborata limita de varsta de inscriere la 14 ani, astfel ca va fi o noua categorie in show, 14 - 25 ani. La preselectii s-au prezentat concurenti de pe patru continente. Diversitate, spectacol, talent sunt atributele celui mai nou sezon X Factor.


Printre concurentii care si-au infruntat emotiile si au venit sa demonstreze ca au factorul X in fata celor trei jurati s-au numarat doi nigerieni, un italian, o cubaneza, un columbian si un chinez.


X Factor de anul acesta e mai divers ca oricand, dovada ca limita de varsta a concurentilor a coborat la 14 ani. Am intalnit concurenti din Nigeria, Italia, Cuba, Columbia, ba chiar si China, oameni pasionati, care simt muzica si care merita un loc in showbiz. Iar ca informatie de culise, va mai spun ca am remarcat multi baieti draguti, sexy si  foarte talentati a declarat Delia, care este sigura ca anul acesta trofeul X Factor merge in echipa ei: „Nu conteaza daca va castiga o fata, un baiat sau un grup, atata timp cat e din categoria mea!”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes