duminică, 22 septembrie 2013

Roxy, fata din Bacau: toc inalt si voce...brici!

Gateste, e frumusica, le are cu cantatul si imparte apartamentul cu doua prietene. Dar, ceea ce conteaza, se descurca pe portativ si are factorul X.Roxana Marisca ar fi buna si pentru "Mireasa pentru fiul meu!"

A lasat orasul lui Bacovia pentru Bucuresti. E cazata dimpreuna cu alte doua colege intr-un apartament primitor, cu o sufragerie generoasa, numai buna pentru Cheloo, care se autoinvita. Stie sa gateasca, e frumusica, imbulinata. E dezinvolta, zice ca iubeste muzica de toate culorile: "De la lautareasca la rock". Crede ca X Factor o va ajuta sa-si gaseasca stilul si spune ca se lasa modelata...N-are emotii, desi e prima oara. "Poate si ultima", glumeste Cheloo. Dar Roxana Marisca simte muzica. Canta Duffy,e ok. Publicul o place. Asa cum lui Dan Bittman ii plac colegele de apartament, chemate pe scena.

Totul e bine cand se termina cu bine! Trei de X pentru Roxana, care merge mai departe si o promisiune facuta lui Cheloo: "Daca nu ai unde dormi, sufrageria noastra e libera. E decomandata, da' merge!" Rapperul nu zice nu. A dormit si in conditii mai vitrege, pe balcon...0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes