sâmbătă, 20 septembrie 2014

A păcălit moartea după un accident TERIBIL și a învățat să cânte de DURERE!
 Julio Iglesias n-avea nicio treabă cu muzica. Era portarul lui Real Madrid și spera să facă performanță pe terenul de fotbal. Un accident l-a făcut să renunțe la visul său și să îmbrățișeze altul, mai mult din greșeală.
Timp de doi ani de zile n-a putut să meargă, iar specialiștii l-au anunțat să uite de sport pentru că picioarele nu-l vor mai asculta niciodată. Pentru a nu cădea într-o depresie profundă, o asistentă i-a dăruit o chitară, pentru a-și pune mâinile la lucru. A realizat că se pricepe, a punctat apoi și cu vocea, iar apoi a devenit unul dintre cei mai mari cântăreți ai lumii, cu peste 2.500 de discuri de aur și platină primite de-a lungul carierei.
Care este legătura cu X Factor? Haideți să începem incursiunea într-o poveste de-a dreptul incredibilă. Îl cheamă Sergiu Braga și vine din Chișinău. E topit după motociclete și iubește cascadoriile pe două roți, dar a fost la un pas să-și piardă viață din cauza pasiunii sale.
Participam la curse ilegale și tocmai ce atinsesem viteza maximă a motocicletei mele când m-am izbit de un microbuz”. Asta e tot ce-și mai amintește de la acel moment. A fost dus de urgență la spital, iar medicii, după mai multe operații, l-au pus aproape tot în ghips.
Numai că soarta avea alt plan cu Sergiu, iar accidentul a fost motivul perfect pentru a-l ține departe de motocicletă. ”Urlam atât de tare de durere încât doctorii mi-au recomandat să încep să cânt. Era bine pentru că mai uitam de suferință”.
Culmea, potrivea notele! Vocea lui puternică i-a impresionat atât pe medici, cât și pe jurații de la X Factor! A fost un moment fenomenal, iar asta e confirmat de gestul incredibil făcut de Ștefan Bănică Jr, care a aruncat cu scaunul, surprins total de povestea și calitățile tânărului de 25 de ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes