luni, 29 septembrie 2014

Ștefan Bănică: „Asta vreau să găsesc la X Factor!”!
Elena Petcu este dulce foc, fata lui mama 100%. Cochetă, entuziastă, pare o tânără firavă pe care nu poți să o atingi cu o vorbă de frică să nu se retragă în carapace. Ah, ce înșală aparențele!
Până să-i impresioneze pe jurați cu talentul ei, le atrage atenția cu sandalele. Platforme zgârie-nori, barete complicate, pantofii par instrumente de tortură în ochii lui Brenciu: „Cât a durat să-i încalți? Jumătate de zi pantoful, un minut rochia!”.
Elena se ține tare. Neagă categoric. Ba mai mult, acceptă provocarea juratului și îi arată prin ce a trecut ca să ajungă aici. Se descalță una-două, sub privirile amuzate ale Deliei. Dezamăgire pe frontul drept al juratei. Brenciu s-a jucat cu cine nu trebuia: „Câți ani ai?”, „Câți îmi dai?” vine răspunsul prompt.
Cu puștoaica aceasta, nu e de glumă! Mai ales că vrea să cânte o melodie de-ale lui Whitney Houston - „I Have Nothing”. Oare știe la ce s-a înhămat?
Minute mai târziu, toți ne dăm seama că da, siguranța Elenei este fondată. Are voce, are mișcare, are încredere în sine.  „Mi-a plăcut că nu ai încercat să o imiți pe Whitney Houston. Ai avut dinamică, ai umplut sala asta... Asta vreau să găsesc la X Factor!”, exclamă Ștefan Bănică! Opa! Avem deja o potențială câștigătoare?
Dacă soarta ei în concurs depinde de Brenciu și Delia, atunci răspunsul este da. Liceeanca trece mai departe!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes