luni, 22 septembrie 2014

Alexandra Tănăsoiu l-a făcut pe Ștefan Bănică Jr. se ridice în picioare!

Da, ați auzit bine. În momentul nașterii ei, la Polizu, Ștefan Bănică susținea un concert. Mama ei, cea mai bună prietenă și susținătoare înfocată, a adus-o pe lume pe Alexandra pe muzica juratului. Acum, la 15 ani, Alexandra a vrut să descopere dacă are un har muzical.
Pe scena X Factor, fata cu părul de foc a debutat cu o melodie care a făcut istorie la Eurovision - „Rise like a Phoenix”, a lui Conchita Wurst, câștigătoarea concursului în 2014.
Primele acorduri i-au ținut pe jurați cu privirile fixate asupra ei, dar abia la refren fata a prins curaj să vină în fața lui Bănică și să-i dedice audiția lui. Emoționat, juratul s-a ridicat în picioare ascultând piesa interpretată cu succes... și multe emoții.
„Bravo! E important să te naști pe muzica lui Bănică, să te căsătorești pe muzica lui Brenciu și să faci copii pe muzica Deliei”, a exclamat entuziasmat Horia Brenciu. Paradoxal, Ștefan Bănică a fost mult mai precaut în jurizare: „Cred că ai resurse, doar că încă nu știi pe ce butoane să apeși. Răspunsul este NU - pentru astăzi”.
Totuși, pe Alexandra o s-o mai vedem în competiție - a primit 2 DA de la Delia și Brenciu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes