duminică, 28 septembrie 2014

Veronica Fermecătoarea a revenit la X Factor pentru a patra oară!

Cum arată Miss Litoral la vârsta a doua? E suficient să o vezi pe Veronica Fermecătoarea și ai răspunsul: cochetă, machiată, o păsărică zglobie parfumată PESTE TOT, cum ne arată ea, fără pudoare.
Nu o mai țineți minte? Anul trecut, făcea amor erotic cu Cheloo. Bine, nu pe scenă, deși avem senzația că i-ar fi plăcut să-l „așeze” pe X. Nu, în visul ei se sărutau „de la A la Z” și de la Z la A. A plecat cu coada în picioare, după ce juratul a respins-o, urcând ușurel scările spre ieșire - cam timid pentru un asemenea vulcan de senzații tari!
Dar Veronica are 7 vieți, mai ceva ca o pisică, și tot pe atâtea vise. De data asta, s-a întors la X Factor cu unul nou. Nu, Bănică nu a făcut-o să tremure sub cearceafuri și nici Brenciu nu a dezmierdat-o în tihnă. Alt jurat a CONECTAT-o la energii tantrice:
„L-am visat pe Connect-R! Mă săruta pe pulpiță”, spune Vero alintându-se la microfon. Pe pulpița dreaptă, nu oricum. Și reciproc? Și! „Nu vreți să-l sărutați și pe Brenciu pe pulpiță?”, întreabă Bănică amuzat. Chiar dacă ar vrea, pulpița lui e dată!
Of, of, doamna Veronica nu are noroc!
... cel puțin, nu la jurați. Delia, însă, îi oferă cu încântare un DA iar Brenciu o conduce ca un gentleman afară.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes