luni, 29 septembrie 2014

Ștefan Bănică: „Am auzit 3 voci care sună nu bine, BETON!”

Concurenta care i-a câștigat acum 2 ani respectul lui Cheloo, „privind” lumea mai mult cu inima, s-a întors la X Factor. Diana Cazan, fata care citea partiturile cu lupa la Conservator, crede că a găsit formula câștigătoare anul acesta: o trupă cu mult suflet, Studio 7.
Împreună cu Adriana, de meserie farmacistă, și Liviu, stomatolog, formează un grup cu zâmbetul pe buze, flower-power: „Scopul nostru este să facem oamenii fericiți”! Dar au oare rețeta factorului X?
Cu bentițe în păr, chitară și multă voie bună, Studio 7 începe: „Oh Lord Won’t You Buy Me a Mercedes Benz” – melodie faină, a celebrei Janis Joplin. Ștefan Bănică sare de pe scaun de la primele acorduri. Atât Diana, pentru care „Timpul” a trecut și fostele audiții la fel, cât și colegii săi îl surprind așa cum nu ar fi crezut. Delia zâmbește cu gura până la urechi, iar Brenciu se lasă purtat de ritmul vesel, lipsit de griji.
În backstage, Dani le ține isonul, iar lui Răzvan i s-a făcut pielea de găină. Sala s-a animat – parcă ne-am fi întors în anii ’70.

Nici nu se termină audiția bine și juratul Bănică exclamă entuziasmat: „Am auzit 3 voci care sună nu bine, BETON!”. Deci? Zeci de DA, din partea juriului și a publicului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes