sâmbătă, 20 septembrie 2014

Mihaela Belous, concurenta la care juraţii "X Factor" s-au holbat minute în şir!
A bifat 20 de primăveri în calendarul vieţii, vine din "republica frate şi soră" şi este SUPERBĂ! Mihaela Belous a păşit pe scena "X Factor" cu multă încredere în propriile forţe şi i-a cucerit pe juraţi.
Blondă, creaţă, cu ochii expresivi şi un zâmbet larg. Imediat cum a apărut în faţa publicului, toate privirile au rămas blocate asupra ei.  Domnişoara îl admiră foarte mult pe Ştefan Bănică şi îl consideră "un macho-man, un bărbat foarte frumos şi sigur pe el atunci când e pe scenă."
E singură, dar speră să întâlnească bărbatul potrivit cât mai curând. "Mi-ar plăcea să-mi găsesc pe cineva la X Factor, pentru că sunt sigură că vin băieţi talentaţi şi frumoşi", spune Mihaela. Eh, e cam greu, pentru că tatăl ei e colonel, iar pretenţiile sunt pe măsură... 
Mihaela a ales piesa "Nasty naughty boy", a Christinei Aguilera. I se potriveşte perfect. La final, Horia Brenciu nu se poate abţine şi o roagă să cânte şi celebrul refren "Happy birthday", în varianta Marilyn Monroe.

La final, verdictul este clar. "Eşti superbă, dar ai mizat mult prea mult pe senzualitate. La cum arăţi, ar fi trebui să faci mult mai puţin asta, pentru că emani senzualitate prin toţi porii", i-a spus Ştefan Bănică. Cu trei de "DA", Mihaela merge în etapa următoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes