sâmbătă, 27 septembrie 2014

Arată ca un luptător de K1, dar cântă ca un artist desăvârșit!
 Sportul e viața lui Constantin Cobilean, dar un succes în muzică l-ar face să renunțe la luptele libere pe care le practică de când se știe. La prima vedere, nu l-ai vedea făcând altceva decât să-și pună în valoare calitățile fizice. Dar tocmai din acest motiv e bine să existe și o a doua ”vedere”.
Delia nu putea să nu-l remarce, în timp ce Horia și Ștefan au făcut un pas în spate atunci când i-au auzit profesia. Numai că sportivul nostru avea o surpriză mare de tot. Și ne-a arătat-o în momentul în care a început să cânte.
M-ai surprins total. Am văzut un pachet de mușchi de care credeam că mă voi amuza copios în momentul în care va începe melodia, dar n-a fost deloc așa. A fost excelent, iar tu ești motivul pentru care am venit la X Factor”, a spus Ștefan Bănică după reprezentația concurentului din Republica Moldova.
Drumul de la Chișinău la București a fost greu, dar Constantin s-a dovedit a fi un PACHET COMPLET. Și dacă mai adăugăm că decizia juriului l-a prins la bustul gol, atunci show-ul a fost total.
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes