vineri, 26 septembrie 2014

O poveste emoționantă! Ștefan Bănică a plâns pentru prima dată la TV!
Am fost născut din joaca unei fete de 14 ani și a unui băiat de 18. Nu m-au vrut, dar mă bucur că au avut demnitatea de a mă aduce pe lume”. Cuvintele puștiului îți umezesc ochii, indiferent cât de puternic te crezi.
Întotdeauna am să mă întreb cum e să ai un tată, cum e să ai un sprijin în viața ta, cum e să primești sfaturi de la părinți. Ei n-au vrut să fie lângă mine, să fiu în viața lor. M-au aruncat la un coș de gunoi”, spune Rafaelo, cu glas tremurat.
A venit la X Factor pentru a-și schimba destinul. Se emoționează atunci când se vede în fața sutelor de oameni din sală și, mai ales, a celor trei jurați.
Ștefan Bănică îl îmbărbătează, iar băiatul necăjit din Satu Mare avea să-l răsplătească în cel mai frumos mod cu putință. ”Cum am ajuns să te iubesc”, melodia cântată de tatăl lui Ștefan n-are cum să nu-l miște.
Lacrimile se scurg ușor pe obrazul juratului X Factor, în sală emoțiile sunt și mai mari, iar pe scenă e Rafaelo, un copil sensibil, cu o voce caldă, care-și dorește un final fericit pentru o poveste tristă. 
1 comentarii:

Annya spunea...

Niciodata nu am sa inteleg de ce exista persoane care isi arunca bebelusi ca pe niste gunoaie . Emotionanta interpretare.

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes