vineri, 3 octombrie 2014

Un rapper de 32 de ani a făcut furori pe scena X Factor cu o melodie...inedită!


Audiţiile cu juriul pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, le-au rezervat celor trei juraţi, diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică o mulţime de surprize.
Chiar când credeau că nimic nu îi mai poate surprinde, în faţa lor şi-a făcut apariţia un rapper de 32 de ani din Republica Moldova. De la atitudine şi până la genul muzical adoptat, nimic nu prevestea versurile melodiei alese de acesta - mai exact descrierea procesului de „producere” şi servire a mămăligii.
Horia Brenciu i-a spus imediat concurentului: „Îi dau acum un telefon lui Scărlătescu şi ii zic <<Băi, am un imn pentru emisiunea “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Ăsta trebuie să fie imnul, Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea, cântând <<Mămăligă>>”, a mărturisit râzând showmanul de la X Factor.
Şi rock-starul Bănică a fost plăcut surprins de reprezentaţia concurentului: „Voi, moldovenii de peste Prut, aveţi acest haz specific, epic, aveţi poveşti, dar asta cu mămăliga... n-am mai auzit aşa ceva. Bravo! Original, bine de tot!”, i-a spus el.
Cum sună melodia care a făcut furori, afli în curând la X Factor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes