vineri, 10 octombrie 2014

A fost Horia Brenciu invitat acasă la una dintre concurente? Afli în această seară, de la 20:30!Atunci când decizi să participi la un show de mare anvergură, cum este X Factor, trebuie să ţii cont de toate detaliile, pentru că juraţii punctează tot.
De la apariţie, la prezenţă scenică, talent sau carismă, toate sunt importante pentru ei, pentru că la finalul căutării marele premiu trebuie să meargă spre un artist complet, care să îşi poată construi o carieră în domeniu. Diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i încuraja pe concurenţi să aibă o prestaţie cât mai bună pe scena super show-ului.
De cele mai multe ori, emoţii nu au doar cei veniţi în faţa juriului, ci chiar exigenţii juraţi, care ajung să fie puşi în faţa unor situaţii fără precedent. A păţit-o chiar Horia Brenciu, în episodul difuzat mâine seară, de la 20:30, la Antena 1, când o tânără i-a făcut o propunere... de zile mari.
Cătălina s-a prezentat în faţa juriului după un moment în care o altă tânără adusese pe scenă un întreg arsenal de animale de pluş, aşa că Horia a întrebat-o şi pe ea dacă nu cumva are vreun animal. Răspunsul tinerei a stârnit hohote de râs în întreaga sala: „Ba da, am primit de curând o veveriţă. Horia, te astept la mine acasă să o vezi, că nu am adus-o cu mine!”.
Cum a reacţionat juratul X Factor, rămâne de văzut în cel mai nou episod al super show-ului, difuzat astăzi seară, de la 20:30 pe Antena 1, disponibil live și pe www.xfactormega.blogspot.ro
sursa text: www.xfactor.a1.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes