vineri, 3 octombrie 2014

Juraţii o adoră pe Alexandra Crişan! "Ai fost senzaţională. M-ai cucerit”

Pare o femeie puternică, dar e atât de sensibilă. Cu o voce superbă, unică, Alexandra Crişan a reuşit să-i cucerească pe cei trei juraţi.
A venit la X Factor datorită prietenilor. Au tot bătut-o la cap să încerce, pentru că merită. “Am ajuns aici după foarte multe certuri cu prietenii mei, pentru că îmi spuneau că nu fac nimic cu viaţa mea. La un moment dat, m-am hotărât să încerc şi eu.” Şi a făcut foarte bine, pentru că a oferit un moment special pe scena X Factor!
Dar staţi să-i ascultaţi povestea! Iubeşte muzica de când era mică. Simte că s-a născut să fie artistă, dar o tragedie din familie a făcut-o să renunţe la visul său. “Am dorit să urmez un vis de-al tatălui meu. A murit când aveam 13 ani şi şi-a dorit ca eu şi sora mea să devenim notari”, povesteşte Alexandra. Are un nod în gât, iar lacrimile stau să cadă pe obraz.
“Am renunţat la muzică pentru o perioadă destul de mare de timp. Dar ceva din mine încă mai încearcă să se agaţe de muzică. Am să cânt gândindu-mă la tata”, spune Alexandra. Şi începe show-ul!
A ales super hitul “Purple rain”, a lui Prince. Grea piesa, dar s-a descurcat de minune, iar publicul a rămas fără cuvinte. “Trebuie să laşi hârţoagele alea dracului! Ai un timbru extraordinar, ai forţă, ai senzualitate în voce. Alexandra, apucă-te serios de muzică!”, a sărit Ştefan Bănică.
“Tatăl tău ar fi fost foarte mândru să te audă acum şi cred că ar fi simţit că asta e ce trebuie să faci tu. Ai fost senzaţională. M-ai cucerit pe deplin”, a spus Delia.
Mai e vreo îndoială că Alexandra merge în etapa următoare? DA, DA, DA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes