luni, 20 octombrie 2014

Brenciu: „Meriți mai mult decât un vot, meriți să mă ridic în picioare ori de câte ori cânți!”
Irina Ionescu nu-și povestește viața, asta pentru că are un fan cu recomandări de încredere:Omar, câștigătorul Next Star. Înainte să ajungă pe scenă, Omar îl pregătește pe Răzvan de o interpretare incredibilă: „O să te lase mască!”
Cu șosete trei sferturi, fustă cu buline, cozi împletite și o atitudine rock-chic, Irina apare pe scenă în chiotele publicului. Susținătorii acoperă ultimul rând de scaune din sală iar entuziasmul lor ne face să credem că Omar nu a exagerat cu nimic calitățile Irinei. Abia așteptăm să o vedem cântând!
Melodia aleasă este pe cât de frumoasă, pe atât de grea: „One Night Only”, a lui Jennifer Hudson. Pentru un copil de 16 ani, pare o provocare în toată regula. Dar concurenta dovedește curând că vocea ei nu are nimic de-a face cu vârsta.De la primele note luate suav la acutele pline de pasiune, Irina arată că știe cu ce se „mănâncă” muzica.
Entuziasmat, Horia Brenciu se ridică în picioare și aplaudă cu publicul: „ Meriți mai mult decât un vot, meriți să mă ridic în picioare ori de câte ori cânți! Ai voce, privire, ești formidabilă”. Ștefan este de aceeași părere, cu un amendament: „Ai avut răutate, aș fi vrut să simt și sensibilitatea pe care o ai în tine. În loc de trei de Bravo, las doar doi”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes