sâmbătă, 4 octombrie 2014

Black & White, cel mai bun grup de până acum!
Unde-i pianul? Unde-i pianul? Asta a fost întrebarea care a zdruncinat sănătatea psihică a echipei X Factor la o audiție. Doi băieți din Slobozia aveau neapărat nevoie de el - dacă era să facă show. Și, Doamne, cum au mai făcut!
Pe numele lor - Black & White. Se cunosc de patru ani, au cântat doar în Slobozia, la cor. „Trupa s-a format fără să ne sugerăm asta, s-a întâmplat involuntar” ne spun cei doi, în ciuda părinților: „Mama spunea că nu o să ajung niciodată ca Fuego” 
Se potrivesc ca Pat și Patachon, crede Brenciu. Dar la X Factor contează carisma, vocea, prezența scenică, tot pachetul, nu glumele. Pot băieții să-i dea pe spate?
Primele note o uimesc pe Delia- se aude beatbox. Apoi, în tandem, pian și voce. Ce avem aici - o orchestră întreagă?! Mai mult decât atât - două melodii diferite, cântate simultan, fără greșeală. Potrivire perfectă pe „I need a dollar”, a lui Aloe Blacc.
Fenomenal! Se aude atât de bine în sala X Factor, încât publicul se ridică în picioare entuziasmat. Jurații dansează și aplaudă:
„Erați marca și scrisoarea. Cel mai bun grup care a venit până acum”, nu se sfiește Brenciu să le spună. Delia aștepta o astfel de audiție, așa că este mai mult decât încântată iarȘtefan Bănică, asemenea: „Beatbox, pian - original și neașteptat! Băieți, mi-a plăcut, tată, mi-a plăcut!”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes