sâmbătă, 18 octombrie 2014

O apariție spectaculoasă pe scena X Factor România!
Vă era dor de o poveste? Ei bine, atunci asta e ceea ce căutaţi! Evghenia este o femeie superbă, sensibilă şi o mămică foarte sexy. A venit pe scena X Factor cu multă căldură şi a cucerit juriul.
Frumoasa blondă vine din Transnistria. Cum a ajuns în România? S-a îndrăgostit de meleagurile noastre în 1998, într-o vacanţă de Revelion. De atunci n-a mai plecat de aici...
Spune cu mândrie că are doi băieţi: unul de 14 şi celălalt de cinci anişori. "Copiii mei sunt viaţa mea, pentru ei trăiesc, pentru ei zâmbesc, pentru ei mă lupt. Ei îşi doresc să cânt, iar asta mă face şi mai puternică", ne mărturiseşte concurenta.
"Întotdeauna am fost pasionată de castele şi de basme", spune Evghenia. Tocmai de aceea vrea să ne cânte o poveste. Şi asta a şi făcut! Cu o voce suavă, o rochie de prinţesă şi multă delicateţe, a reuşit să creeze o atmosferă specială.
"A fost ca o poveste. M-am simţit ca un copil. M-ai liniştit", a fost reacţia Deliei. Nu mai încape niciun dubiu! Evghenia a fost şi pe placul lui Ştefan Bănică: "E clar! Ai acel fior rusesc, ai sensibilitate şi mi-ai captat atenţia". Cu trei de "DA", frumoasa crăiasă merge mai departeeee!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes