duminică, 26 octombrie 2014

„Vezi cureaua asta? Data viitoare, dansezi!”

Cristi Goaie are toate șansele să rupă juriul X Factor: are un look mișto, carismă, un talsiman norocos - fratele mai mare, ce concurează și el - și un as în mânecă: dansul! Cel puțin, așa spune...
„Îmi place cum te-ai îmbrăcat”, remarcă Delia de cum intră pe ușă. Într-adevăr are o ținută modernă, e șmecheraș. În plus, mai are și mișcări bune zice el. Eh, asta da schimbare! Un UDDI cu dansul în sânge? Nemaipomenit!
Juriul, revigorat de prezența lui Cristi, abia așteaptă să vadă ce poate. Când colo, un glas bun dar zero coregrafie: „Te-ai pleoștit așa, e ca și cum ți-aș da un șut în nume. Tu nu știi ce zace în tine”, îi zice Bănică, franc.

Lui Brenciu i se face milă de puști și vine lângă el să-l încurajeze. Juratul dansează din toată inima și Goaie se mai dezmorțește. Nu suficient însă.
„Puștiul are potențial! Când îi vine mintea la cap, o să înțeleagă - răspunsul meu este NU”, apucă Bănică să spună. Delia, însă, nu se lasă cu una cu două - un DA de la ea pentru o a doua șansă.
„Vezi cureaua asta? Data viitoare, dansezi!”, îl amenință și Brenciu înainte să-l trimită în backstage, pentru a mai face repetiții! Da, a trecut mai departe!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes