joi, 9 octombrie 2014

Oana Zăvoranu, printre concurenţii X Factor România?
Aproape 5000 de concurenţi s-au înscris la audiţiile celui de-al patrulea sezon X Factor, pregătiţi să dea piept cu noua generaţie de juraţi X Factor şi să convingă că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X.
Vârsta sau stilul muzical nu a fost un impediment. De la adolescenţi, la persoane trecute de mult de prima tinereţe, oameni cunoscuţi sau mai puţini cunoscuţi, cu toţii şi-au dorit să dea visului lor o scenă.
Printre aceştia şi o concurentă care i-a făcut pe juraţi să se întrebe dacă nu cumva în faţa lor este Oana Zăvoranu, asemănarea dintre jurista de 32 de ani din Bucureşti şi Oana fiind una izbitoare. Corina îşi doreşte de mai bine de 15 ani să participe la un concurs, dar abia anul acesta şi-a găsit curajul necesar. Deşi a terminat liceul de muzică „Dinu Lipatti” din Piteşti, nu a urmat Conservatorul, ci Dreptul, dar în sufletul ei a rămas mereu dorinţa de a cânta.
Dacă a reuşit sau nu Corina să îi impresioneze pe cei trei juraţi, rămâne de văzut în cel mai nou episod al super show-ului, difuzat mâine seară, de la 20:30, la Antena 1.
sursa text: www.xfactor.a1.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes