vineri, 10 octombrie 2014

Vova a smuls 3 de DA: „Mi-ai făcut seara mai frumoasă”!

Vova e un băiat liniștit, din Chișinău. Dirijor de cor, întotdeauna cu un diapazon la el, visează să-și facă propriul cor într-o zi... și să demonstreze apropiaților că poate cânta o piesă menită pentru o voce de femeie: „Titanium”!
Jurații sunt puțin derutați de abilitățile sale. Clarinet, cor... nu pare să aibă energia și sufletul de care este nevoie aici, la X Factor. Piesa aleasă îi surprinde și mai mult - „Titanium” e cântat de Sia, o artistă cu o voce extrem de volatilă și feminină. „ Iubesc Sia! Te rog să cânți superb piesa asta!”, îi cere Delia.
Ups! Presiunea a crescut notabil. Vova, nu ne lăsa acum! Primele note încep firav, aproape șoptit... dar jurații zâmbesc. În spatele lor, se aude o voce frumoasă. Concurentul cântă suav, melodios, ca și cum ar atinge fiecare vers cu o pană. Nimic nu e grăbit, nimic prea puternic... armonie totală.
Spectatorii se ridică în picioare - i-a făcut să le bată inima mai repede. „Ai ținut cont de sfatul meu și ai cântat frumos!”, îi spune Delia cum are ocazia. Ștefan Bănică confirmă, la sfârșitul melodiei: „Vova, mi-ai făcut seara frumoasă! Bravo!”.

Horia? Juratul zâmbește, glumește și îți ia tot timpul din lume să dea verdictul. „Bucuria pe care am văzut-o în ochii tăi a simțit-o și publicul și telespectatorii. Am simțit-o și eu, abia aștept să văd ce se întâmplă în etapele viitoare...”
Deci?
„De la mine ai un DA!” Perfect! 3 de DA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes