vineri, 10 octombrie 2014

Delia l-a pus pe un concurent să-și dea tricoul jos!
Emoţiile puternice şi trăirile extraordinare sunt doar câteva dintre sentimentele care îi încearcă pe concurenţii X Factor atunci când se află în faţa divei Delia, a showmanului Brenciu şi a rock-starului Bănică şi nu de puţine ori se întâmplă ca acestea să treacă şi în rândul juraţilor.
I s-a întâmplat chiar Deliei, în episodul difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1, când pe scena concursului s-a prezentat un tânăr de 21 de ani, din Iaşi.
De profesie vânzător de legume-fructe, Florin le-a mărturisit juraţilor că „X Factor” este pentru el singura portiţă pentru a face ce îşi doreşte cu adevărat. Pe Delia a cucerit-o de la prima privire şi de aici până la a-l pune să-şi scoată tricoul, pentru a-i vedea mai bine tatuajul de pe piept, a mai fost doar un singur pas.
Ba mai mult, jurata „X Factor” i-a dat tânărului şi un pupic, de încurajare. Cât a contat acesta şi dacă a reuşit Florin să câştige voturile tuturor juraţilor, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, difuzat la Antena 1, disponibil LIVE și online, aici, pe www.xfactormega.blogspot.ro
sursa text: www.xfactor.a1.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes