vineri, 17 octombrie 2014

Trupa R-Twins, fraţii gemeni de care te îndrăgosteşti pe loc!

Trupa R-Twins a venit ca o gură de aer proaspăt la X Factor! Sunt tineri, plini de energie, optimişti şi dornici să demonstreze că s-au născut să devină staruri.
Răzvan şi Radu Forţu au 18 ani şi sunt din Galaţi. Între ei este o diferenţă de doar... cinci minute. Asta pentru că sunt gemeni! S-au apucat să cânte înainte să vorbească, iar asta spune totul...
"Cele mai frumoase experienţe au fost la Mamaia Copiilor, în 2006. A fost visul nostru când erau copii", spun clar şi răspicat cei doi băieţi.
Când au apărut în faţa juraţilor, Delia a crezut că vede dublu. "Facem totul împreună, cântăm de când suntem mici, dar la fete avem gusturi diferite", glumesc cei doi.

Au venit la X Factor datorită mamei, cea care îi iubeşte şi îi susţine necondiţionat. Doamna este o mare fană a lui Ştefan Bănică şi de 26 de ani îşi doreşte să obţină un autograf de la el. Vă întrebaţi dacă i-a fost îndeplinită dorinţa? EVIDENT!
Dar să ne întoarcem la momentul trupei R-Twins. Cu o simplă chitară, cu zâmbetul pe buze şi două voci speciale, Răzvan şi Radu i-au încântat pe cei trei juraţi.
"Fraţilor, asta vreau să văd la X Factor. Aţi fost foarte buni şi răspunsul meu este DA", a strigat Ştefan Bănică. DA, DA, DA, băieţii au obţinut "biletul" pentru etapa următoareee!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes