sâmbătă, 11 octombrie 2014

Frumușel foc, „mini Ristei” a cucerit-o pe Delia!

Îl mai țineți minte pe Ristei când era mic, în trupa Amicii? Dacă nu, e suficient să-l vedeți pe Radu ca să vă amintiți de el. Frumușel foc, puștiul de 14 ani a venit hotărât să-i facă „zob” pe jurați!
Armele sale? Drăgălășenia nativă și vocea sensibilă.
Abia pășește pe scena X Factor că Delia a și văzut asemănarea: „Zici că e Ristei când era mic, în trupa Amicii! Uită-te la el!”. Bănică zâmbește, Horia dă ochii peste cap: „Ristei Jr, stai așa!” Aici e vorba de muzică serioasă - oare elevul de clasa a opta poate duce la capăt o melodie bună?
El vrea să încerce. Și nu cu orice piesă, nu cu una inocentă de adormit copiii, ci cu o melodie pasională de-ale lui Bruno Mars: „When I was Your Man”. Brenciu nu înțelege cum o să-l convingă Ristelu de ceea ce spune, de iubirea pe care o cântă Bruno Mars. În fond, el nu a trăit asta, nu-i așa?

Cum-necum, băiatul adună toată duioșia din sufletul lui și o revarsă acolo, pe scena X Factor. Mimica, gesturile, prezența scenică - toate susțin o poveste tragică de iubire. Vocea îi mai tremură, unele note nu le ia așa cum trebuie, dar juriul e fermecat - are suflet, are chemare.
Ștefan Bănică este primul dintre ei care dă glas impresiei după audiție: „Ești atât de frumușel! Dacă eram gagică… emani o stare pozitivă, aici, cu vocișoara ta”!
Da, vocea are mult potențial iar interpretarea a fost credibilă: „Știi ce e interesant? L-am crezut! Alții ating toate notele, dar nu îi crezi deloc!”, completează Brenciu. Doi jurați l-au trecut iar Delia este a treia: „Poți cânta fabulos de frumos!”. Mai ales ea știe că lui Radu îi este rezervat un viitor frumos:
„Mini Risteiul de astăzi va fi mega bărbat!”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes