vineri, 3 octombrie 2014

În România, a găsit dragostea, încrederea și factorul X!

Ilaria e o italiancă „vero” - și-a părăsit locul natal, Verona, pentru dragostea vieții ei.Acum, are copii frumoși, socri buni, o casă în Alba Iulia dar ceva lipsește: „Nu am făcut niciodată nimic pentru mine”.
Acesta este singurul regret al Ilariei - nu s-a gândit niciodată mai întâi la ea. „Trăiesc un vis că stau aici... o dată fac și eu ceva pentru mine”, spune concurenta de 31 de ani despre venirea la X Factor. Și-a pus toate speranțele în ea, dar are cum să-i convingă pe jurați că merită un loc mai departe?
Deocamdată, povestea ei de dragoste îi cucerește. Pe scena X Factor, acolo unde au avut loc cereri în căsătorie și nunți improvizate, Ilaria își amintește de prima întâlnire cu sufletul ei pereche: „Se uita la mine cu dragoste și mi-a făcut poză... toată seara a făcut poze. A fost dragoste, imediat!”.
Șmecher mare! Câți ani avea? „Mi-a zis că are 30 de ani, de fapt avea 22”, spune Ilaria printre râsete. Românașul a știut să-și cucerească fata. Acum e în culise, o soarbe din priviri. Nu a mai auzit-o cântând -  este o surpriză și pentru el.
Ilaria vrea să le arate juraților că a îmbrățișat complet atât România, cât și muzica românească.Alege să cânte „ Dacă ploaia s-ar opri”, a formației Cargo, daaaar... lipsa ei de energie și firea calmă nu e pe placul juraților.
„Altă melodie mai ai?”, întreabă Delia. Răspunsul nu se lasă așteptat - Meravigliosa Creatura de Gianna Nannini. Ah, da! Piesa nu s-a mai auzit pe scena X Factor România. Cu voia juraților, Ilaria își descătușează pasiunea pentru muzică. Cântă convingător, ia note înalte, își pune în valoare vocea exact așa cum trebuie să o facă un viitor câștigător.
Soțul său nu-și poate stăpâni lacrimile, Ștefan Bănică se ridică de la masa juraților și zâmbește încântat: „Acum știu cine ești! Ai avut energie, ai fost aici! Lasă Cargo”. Ciao, Cargo! Repertoriul lor nu i se potrivește acestei mămici cu poftă de viață.
Verdictul pozitiv al lui Bănică este urmat de al celorlalți jurați. „O să plângi! Si, certo che si!”, punctează Horia Brenciu ultimul DA.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes