vineri, 10 octombrie 2014

O apariție spectaculoasă pe scena X Factor, care a uimit juriul!

Fără doar şi poate, Alyanna Lu este o apariţie spectaculoasă! A venit însoţită de doi băieţi cu botniţă, iar costumaţia sa e ruptă din desenele japoneze.
Se vede de la o poştă că Alina are experienţă pe scenă. A păşit pe ea cu mult curaj şi a arătat că ştie ce are de făcut. Ţinuta sa specială i-a atras imediat atenţia Deliei. "Eşti foarte simpatică", a spus jurata noastră dragă.
Şi pentru că s-a produs o chimie între ea şi Alyanna, concurenta i-a dat o umbrelă care să o apere de "pupicii pufoşi".
Şi a trecut la cântat! Chiar dacă nu stă prea bine la capitolul voce, Alina a impresionat cu show-ul pe care l-a pregătit. "M-ai făcut să mă simt copil şi îmi place treaba asta. Îmi place costumaţia ta de mor. A fost spectacol, pentru că am văzut altceva: costum, atitudine, puţin din cultura Manga. Era nevoie de energia pe care ai adus-o tu aici", i-a spus Delia.

Dar Ştefan Bănică nu este de aceeaşi părere: "Alina, mi-ai trecut prin creierul mic şi creierul mare. Ai o voce foarte stridentă pentru mine. Îţi dau un DA pentru show, dar pentru cântat ai un NU".
"Cele două fete mai mici ale mele s-au uitat cu interes la ce ne-ai prezentat tu. Din partea mea ai un DA", i-a spus Horia Brenciu.
Şi uite aşa s-a ales cu "biletul" pentru etapa următoare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes