joi, 23 octombrie 2014

Nicoleta Nucă, sexy concurenta care a VRĂJIT pe toată lumea la X Factor
Printre emoţii puternice şi chiar lacrimi de bucurie sau de tristeţe, noi concurenţi au păşit promiţător vinerea trecută pe scena de la „X Factor”, în speranţa că prestaţia lor îi va cuceri pe cei trei juraţi – diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică. Printre ei şi Nicoleta Nucă, sexy concurenta de 20 de ani, din Chişinău, dar stabilită la Milano, alături de familia sa, încă de când era un copil.
Prezenţă deosebită pe scena concursului, Nicoleta a mărturisit la interviu că îi datorează totul mamei sale: „Cea mai importantă persoană din viaţa mea e mama. Cred că e îngerul meu păzitor. Cu ea am mers la prima lecţie de canto sau în primul studio muzical. Mama şi-a sacrificat toată viaţa pentru mine!”. Din păcate, frumoasa concurentă poartă în suflet şi povara problemelor de sănătate ale mamei sale, care a suferit deja cinci operaţii complicate până acum.
Nicoleta a ridicat sala în picioare, dar şi pe cei trei juraţi, care au aplaudat-o secunde în şir pentru interpretarea melodiei „This is a man world”. Ba mai mult, diva Delia a încurajat-o pe mai departe: „Într-o lume a bărbaţilor, îmi doresc foarte mult să câştige o femeie anul acesta. Ai merita să câştigi << X Factor>>”, i-a mărturisit jurata.
Şi pe Ştefan Bănică l-a uimit: „Este prima oară când întâlnesc la <<X Factor>>, pe un asemenea gen de piesă, o interpretă care cântă beton de la cap la coadă. Eşti excepţională. Nu mi-am putut lua privirea de la tine. Eşti şi frumoasă şi ai şi voce”, iar pe Horia l-a determinat să spună ceva ce artistul mărturiseşte foarte rar: „Ai fost exact ce ne trebuie pentru acest spectacol. Te-aş vrea foarte tare în echipa mea!”.
Dacă va reuşi Nicoleta să ajungă în marea finală a super show-ului de la Antena 1, rămâne de văzut.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes