vineri, 3 octombrie 2014

Diana Brescan, singura concurentă care a fost notată și de artistul original!

Brunetă, frumușică, veselă - Diana debordează de optimism și încredere în sine: „Talentul meu e de acolo, de sus, mulțumesc lui Dumnezeu!”. În curând, deslușim misterul - moldoveanca noastră a luat locul 3 în finala Eurovision Moldova 2014. Ar trebui să aibă în dotare o voce dumnezeiască, într-adevăr, și prezență scenică!
În fața juriului, Diana intră zâmbind și jurații par cuceriți pe loc. „Nu întreb cum vă cheamă. De ce ați venit la X Factor?”, vrea să știe direct Ștefan Bănică. Fără să-i piară zâmbetul de pe buze,Diana declară simplu: „Vreau să fie momentul meu de glorie”!
Ei, așa da! Ne place siguranța cu care a venit să câștige. Oare melodia îi va face cinste? „O să cânt Oana Sârbu, Te iubeam”. O alegere autohtonă, o altă voce superbă... până aici, concurenta a apăsat exact pe butoanele potrivite. Ștefan Bănică se și oferă să o sune pe Oana, ca să o asculte și ea.
„Stai să pregătesc numărul dacă îți dă reject”, îl tachinează Brenciu. Ce-i drept, acum nu e disponibilă. Dar nu-i nimic - sigur va vedea audiția la tv! 
Cu același entuziasm, Diana începe melodia caldă, trăind fiecare notă, privind spre iubitul imaginar.
Dulce și romantică, concurenta este făcută pentru astfel de piese. Delia zâmbește, Ștefan o ascultă atent, Horia Brenciu a început deja să o filmeze - oare ce are de gând?
Minute mai târziu aflăm despre ce e vorba. Clipul a fost trimis rapid Oanei, care se alătură jurizării, via telefon.  „Mi-a plăcut, mi-a plăcut! DA îi dau, categoric!”. Bun! Un DA e asigurat.

Mai urmează trei? Cu siguranță! Așa mai înscriem un record X Factor S4 - Diana Brescan, singura concurentă care a fost notată de artistul original!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes